Project Glasvezel Zuidenveld

50% gehaald, 100% een gratis aansluting!

Glasvezel Zuidenveld geeft iedereen gratis aansluiting – laatste nieuws: https://glasvezelzuidenveld.nl/#nieuwshttps://glasvezelzuidenveld.nl/#nieuws

De wervingsacties van de vrijwilligers van Glasvezel Zuidenveld leverden een overweldigend resultaat op. De vereiste 40% werd ruimschoots gehaald, de teller staat nu op een haar na op 50%! De drie aandeelhouders RE-NET, gemeente Coevorden en Stichting Glasvezel Zuidenveld staken de koppen bij elkaar. Met zoveel abonnees verkeert het project financieel gezien in een dusdanig blakende gezondheid dat elk woonadres een gratis aansluiting kan krijgen, oordeelden de aandeelhouders unaniem.

service-img

https://glasvezelzuidenveld.nl/providers/

Project Glasvezel Zuidenveld is een gemeentebreed bewoners initiatief dat glasvezel in heel Coevorden wil aanleggen. Het initiatief omvat 26 dorpen in gemeente Coevorden en haar complete buitengebied. De gemeente en haar bewoners willen samen gaan voorzien in een hoogwaardig glasvezelnetwerk, waarop de hoogste internetsnelheden mogelijk zijn en we van de modernste diensten gebruik kunnen maken. Keus is er voor elk wat wils, of je nu op zoek bent naar snelheid, een zeer uitgebreid pakket, een zakelijke oplossing of goedkope oplossing. De 3 aanbieders bieden via samengestelde pakketten deze mogelijkheid.

De teller kruipt nog steeds omhoog: nog even en we tikken de 50% aan!

Binnenkort hier (en in de media) meer over de officiële feestelijke start van de aanleg. Al is de aannemer dan al begonnen met de schouw, wij gaan nog een keer feestelijk met z’n allen de eerste schop in de grond steken. Waar en hoe? Dat leest u binnenkort hier. U bent in ieder geval alvast van harte uitgenodigd, want zonder u was dit niet mogelijk geweest.

En wat zou het leuk zijn als bij dat feestelijke moment die teller dan ECHT al op de 50 stond. Dus: bent u er nog niet aan toegekomen om een abonnement te kiezen? Dit is het moment: zet ons op de vijftig met uw abonnement!

De gemeente heeft gekozen voor een 3-tal dienstenaanbieders/providers, te weten: TriNed, Tweak en (NexxtCom – voor bedrijven). Met deze drie aanbieders denkt de gemeente naar haar bewoners een prima aanbod te kunnen doen. Een abonnement binnen de door de gemeente gestelde aanmeldingsperiode betekent dat -mits het vereiste percentage van 40% is behaald- de deelnemer recht heeft op een gratis aansluiting op het glasvezelnetwerk.

Gedeeltelijk uit bron: Glasvezel Zuidenveld