Project Glasvezel Zuidenveld

50% gehaald, 100% een gratis aansluting!

Glasvezel Zuidenveld geeft iedereen gratis aansluiting. LAATSTE NIEUWS:

_____________________________________________________________________________

12-06-2019: Glasvezelkabel aanleg: Waar zijn we nu?https://blog.glasvezelzuidenveld.nl/hoe-ver-zijn-we-al/

4-6-2019: Aanleg van glasvezel is gestart! De aanleg van het glasvezelnetwerk voor dorpen en het buitengebied in de gemeente Coevorden is gestart in Geesbrug. Binnenkort komt de gemeente met een kaartje met de route hoe de verdere aanleg gaat plaatsvinden naar volgende dorpen. Lees hierover meer via: https://blog.glasvezelzuidenveld.nl/hij-zit-in-de-grond-de-eerste-kabel/

Eerste glasvezelkabel in de grond in Geesbrug.

https://glasvezelzuidenveld.nl/#nieuwshttps://glasvezelzuidenveld.nl/#nieuws

De wervingsacties van de vrijwilligers van Glasvezel Zuidenveld leverden een overweldigend resultaat op. De vereiste 40% werd ruimschoots gehaald, de teller staat nu op een haar na op 50%! De drie aandeelhouders RE-NET, gemeente Coevorden en Stichting Glasvezel Zuidenveld staken de koppen bij elkaar. Met zoveel abonnees verkeert het project financieel gezien in een dusdanig blakende gezondheid dat elk woonadres een gratis aansluiting kan krijgen, oordeelden de aandeelhouders unaniem.

service-img

https://glasvezelzuidenveld.nl/providers/

Project Glasvezel Zuidenveld is een gemeentebreed bewoners initiatief dat glasvezel in heel Coevorden wil aanleggen. Het initiatief omvat 26 dorpen in gemeente Coevorden en haar complete buitengebied. De gemeente en haar bewoners willen samen gaan voorzien in een hoogwaardig glasvezelnetwerk, waarop de hoogste internetsnelheden mogelijk zijn en we van de modernste diensten gebruik kunnen maken. Keus is er voor elk wat wils, of je nu op zoek bent naar snelheid, een zeer uitgebreid pakket, een zakelijke oplossing of goedkope oplossing. De 3 aanbieders bieden via samengestelde pakketten deze mogelijkheid.

De gemeente heeft gekozen voor een 3-tal dienstenaanbieders/providers, te weten: TriNed, Tweak en (NexxtCom – voor bedrijven). Met deze drie aanbieders denkt de gemeente naar haar bewoners een prima aanbod te kunnen doen. Een abonnement binnen de door de gemeente gestelde aanmeldingsperiode betekent dat -mits het vereiste percentage van 40% is behaald- de deelnemer recht heeft op een gratis aansluiting op het glasvezelnetwerk.

Gedeeltelijk uit bron: Glasvezel Zuidenveld