Energie Coach

ENERGIECOACH  in ’T HAANTJE – KIBBELVEEN

Mijn naam is Sanne Beekmans, sinds 2017 woon ik in ‘t Haantje, samen met mijn vrouw Monica Smeets.
Ik werk ruim 40 jaar als werktuigkundige in de energiecentrale van Getec-Park Emmen, voorheen Emmtec Service Emmen, daarvoor AZKO en daarvoor ENKA/AKU.
Energie heeft dus altijd al mijn belangstelling. Eerst op grote schaal en later op kleinere schaal.

Sinds begin november 2022, ben ik als vrijwilliger energiecoach in ‘t Haantje. Schroom niet om mij als klankbord voor uw energie bezuiningsplannen te gebruiken. Neem gerust contact met mij op voor een afspraak.

Wat is een energiecoach?

De energiecoach in ’t Haantje is een vrijwilliger, die het leuk vindt om mensen wat te leren over energiebesparing in huis en om de buurtbewoners te helpen hoe ze kunnen besparen op hun energiekosten. De energiecoach is niet commercieel.

Wat doet een energiecoach?

De energiecoach komt op uitnodiging van de bewoners bij hen thuis om samen de mogelijkheden om energie te kunnen besparen te bespreken. Hij geeft informatie en tips over bewuster omgaan met energie. Door te besparen op energie help je niet alleen het milieu, maar zeker ook je eigen portemonnee door de kosten omlaag te brengen.

De energiecoach helpt de bewoners bewust te worden waarvoor energie allemaal nodig is. Hij bespreekt de mogelijkheden om de woning energiezuiniger te maken.

Neem gerust contact met mij op!

Sanne Beekmans, 27B
Tel.nr. 06-24259052 of mail naar energiecoach@thaantjekibbelveen.nl